Kolla catwalken du också

London Fashion Week har du säkert hört talas om och kanske tänker du att det är ett evenemang du ändå aldrig kommer att bli inbjuden till fast du älskar mode. Då är det ju tur att London Fashion Weekend sponsrat av Vodafone finns. Där kan även du se vad som händer på catwalken och få senaste nytt om vad som gäller.

Foto: Visit London

Foto: Visit London

Den 26 februari till 1 mars, det vill säga helgen efter modeveckan går det hela av stapeln och även detta på Somerset House mitt i London. Du kan köpa biljetter i flera kategorier vilka ger dig tillgång till olika evenemang:

Bronsbiljett för tjugo pund ger dig entré, möten med branschfolk och en designerväska. För trettioåtta pund får du silverbiljett vilket också ger dig en catwalk show och innehåll i den där väskan. Guldbiljetten kostar femtio pund och du får då två catwalk shower varav en designer och en trend. Du kan också betala 130 pund och välkomnas med prosecco och canapéer. Då får du också bättre platser till modevisningarna och andra fördelar och kan lägga till en middag till extra kostnad. Alla biljetter ger dig olika extraerbjudanden för några pund till vilket du ser på hemsidan ovan och där ser du också de pop up designers som kommer att medverka och som du kan shoppa av – årets har inte lagts ut än. Bokar du biljetter nu så hinner de skickas hem till dig.

Det finns alltså hopp för dig som vill inspireras och råkar du vara i London veckan innan när den stora modeveckan går av stapeln så är det faktiskt ofta du hittar sidoevenemang på modehusen där du kan vara välkommen att kika in även om du inte kan gå på visningarna. Tidningen Time Out brukar ha information när det närmar sig och under tiden kan du där läsa mer om Londons kommande modeutställningar i största allmänhet.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

lite mera rosa

vardagslyxen – nära & långt borta

Skriv & Res med Therese

Therese Fredriksson, författare. Älskar resor, författande, böcker och kulinariska upplevelser. Gärna i kombination.

The London Foodie

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Hattrick

En blog om damfotboll av Rainer Fussgänger

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Bortugal

Borta men hemma. En blogg om en familj som längtade bort och hittade hem.

People in the Street

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Att resa-podden

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Matochresebloggen

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Ladies Abroad

Reseberättelser, resetips och resefoton

Travel on a Cloud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

City Lover Reser

Bloggen om England och övriga Storbritannien

JENNIFER STROUD

Bloggen om England och övriga Storbritannien

The Cornish Bird

Cornwall's Hidden History Blog